VACATURE: junior monteur onderhoud en service

Datum: 29-03-2018

 

Introductie
Q-Flow International b.v. houdt zich bezig met ontwikkeling en onderhoud van waterbronnen (zowel t.b.v. drinkwatervoorziening als warmte-koude-opslag) en waterzuiveringsinstallaties. De projecten worden in opdracht van de drinkwaterbedrijven, waterschappen, industrie en boorbedrijven uitgevoerd. Met name bij drinkwaterbedrijven staat hygiëne zeer hoog in het vaandel. Binnen onze organisatie zijn wij vanwege autonome groei op zoek naar een zelfstandige en positief ingestelde junior monteur onderhoud & service. Ervaring in de drinkwatersector is een pré.

Functieomschrijving
Binnen ons geoliede team wordt je opgeleid om alle voorkomende taken, die behoren bij de activiteiten van Q-Flow, zelfstandig uit te kunnen voeren. Afhankelijk van de vorderingen die de nieuwe kandidaat maakt duurt het opleidingstraject 1 tot 2 jaar. Je standplaats wordt Nijverdal, de werkzaamheden vinden doorgaans plaats op locatie bij klanten voornamelijk in Nederland, doch ook in België en Duitsland.

De cultuur en de aard van de werkzaamheden binnen Q-Flow international worden gekenmerkt door een hoge mate vrijheid en vraagt daardoor veel van de zelfstandigheid van de kandidaat.

Functie-eisen

• Technisch inzicht
• Flexibel & stressbestendig
• Representatief
• Kennis van de Nederlandse taal is een vereiste
• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
• Ervaring met drinkwater installaties is een pré
• Kennis van de Duitse en de Engelse taal is een pré
• In bezit van rijbewijs, categorie B(E) en/of C(E) is een pré
• Elektrotechnische opleiding is een pré
• Opleiding basis VCA (of bereid dit te behalen)

Vanwege onze werkzaamheden aan de drinkwater voorziening dienen al onze medewerkers te kunnen beschikken over een verklaring omtrent gedrag, een zogenaamde VOG.

Q-Flow international biedt naast zeer goede primaire arbeidsvoorwaarden een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast biedt Q-Flow International een uitgebreid opleidingstraject tot zelfstandig monteur onderhoud en service. Wil je graag werken bij een dynamische en groeiende onderneming, neem dan contact met ons op.

Voor inlichtingen en uw sollicitatie kunt u zich wenden tot dhr. Martin Bloemscheer (M.Bloemscheer@Q-Flow.nl). Ga naar www.q-flow.nl voor meer informatie over de werkzaamheden van het bedrijf.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: