De dug-out actie voor Jonny krijgt landelijke aandacht!

Datum: 23-03-2018

17:14 uur - Het is zaterdag 24 maart en dan is het zover. De paraplu is verleden tijd, want Jonny zit dan in de prachtige Dug-Out ,die inmiddels geplaatst is, na het verlenen van de vergunning door de gemeente. En een ieder van ons is dan ook van mening dat onze ere supporter er in de toekomst lekker droog naar de verrichtingen van het eerste team kan kijken.

 

Door deze actie voor Jonny is SVVN en daar zijn we als Trots Op Volharding blij mee, positief in de media geweest, echter de koek is nog niet op, want het krijgt nu ook aandacht in de landelijke media. Na dat het op de startsite van www.knvb.nl heeft gestaan, komt zaterdag 24 maart om 13.00 uur de  Telegraaf met journalist en fotograaf naar ons sportpark om dit alles vast te leggen voor een item in het landelijke dagblad. Wij hopen dan ook dat vele supporters aanwezig zullen zijn bij dit gebeuren.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Gerrit schreef op 24-03-2018

Gefeliciteerd Jonny en ik wens je heel veel plezier bij de wedstrijden van je favoriete club SVVN

Uw reactie

Naam:
Bericht: