Aanpassing ontwerp: rijstrook voor afslaand verkeer N750 bij brug Daarlerveen

Datum: 23-03-2018

16:59 uur - De provincie Overijssel organiseert op dinsdag 3 april een inloopavond over de aanpassing van het ontwerp van de provinciale weg N750 bij de brug Daarlerveen (gemeente Hellendoorn). Belangstellenden kunnen tussen 17.30 en 19.30 uur de inloopbijeenkomst bezoeken in het Kulturhus ’t Trefpunt, Gerhard Nijlandstraat 2a in Daarlerveen. 

Vertegenwoordigers van de provincie Overijssel en aannemer KWS Infra B.V. zijn aanwezig om een toelichting te geven op de het ontwerp en de werkzaamheden aan de N750. 

 

Aanpassing ontwerp

Vorig jaar november is het definitieve ontwerp van de N750 (Vrienzenveen-Vroomshoop) getoond aan aanwonenden en belangstellenden. Vervolgens zijn de werkzaamheden in uitvoering gegaan. Tijdens de uitvoering is besloten het ontwerp van het weggedeelte bij de brug Daarlerveen aan te passen. In het nieuwe ontwerp worden extra rijstroken aangelegd voor linksaf- en rechtsafslaand verkeer op de N750 bij de brug Daarlerveen, waardoor de doorstroming verbetert.

 

Kijk voor meer informatie op www.overijssel.nl/N750.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Pff schreef op 23-03-2018

Betere doorstroming betekend een hogere snelheid. Kan er weer meer geflitst worden.

Jos schreef op 24-03-2018

betere doorstroming is sneller thuis

Uw reactie

Naam:
Bericht: