SVVN ontvangt Bergentheim

Datum: 23-03-2018

7.45 uur - Lente in Twente. Sinds afgelopen dinsdag is het officieel lente. En hiermee lijkt ook het weer mee te veranderen. De weersomstandigheden op zaterdag in 2018 waren tot nu toe om te bibberen. En als de wedstrijden dan wel eens door gingen was dat niet bepaald onder ideale omstandigheden.

 
 
Opgelopen zaterdag werden de wedstrijden op Sportpark Groot Lochter voor zoveelste keer dit seizoen afgelast omdat de velden door het weer onbespeelbaar waren geworden. Het eerste elftal kwam wel in actie met een wedstrijd in en tegen Kloosterhaar. Het was, om het maar eens eufemistisch te brengen, niet de beste wedstrijd van SVVN van dit seizoen. De 3-1 nederlaag was een logisch en verdiende gevolg van hetgeen SVVN op de overigens best goed bespeelbare mat van Sportpark De Polderhoek liet zien. Ondanks de nederlaag blijft SVVN op de vierde plaats staan
 
Zaterdag komt de nummer twee van de ranglijst VV Bergentheim naar Nijverdal. Afgelopen zaterdag hield Bergentheim de kampioenaspiraties levendig door op eigen veld met 2-1 van koploper Oranje Nassau te winnen. Hierdoor slonk het met de koploper tot vier punten. Wel heeft Bergentheim één wedstrijd meer gespeeld dan ON. 
 
De eerste ontmoeting tussen beide teams dit seizoen is een gedenkwaardige. In het begin van de competitie werd SVVN destijds compleet afgeslacht en leed het een zeer uitzonderlijke 8-0 nederlaag. Saillant detail is dat SVVN daarna in 2017 geen wedstrijd meer verloor. Deze gehele competitie moest SVVN in thuiswedstrijden alleen de punten delen met ASV’57. De overige wedstrijden werden allemaal gewonnen. Laten deze details de SVVN burger moed geven voorafgaande deze ontmoeting. De ziekenboeg is immers onverminderd vol en laat iedereen met groen-wit hart achter de wel beschikbare spelers gaan staan in de hoop dat ze zaterdag wel naar hun kunnen voetballen.
 
De wedstrijd SVVN 1 tegen Bergentheim zal zaterdag om 14:30 uur beginnen. De KNVB heeft de heer Kevin Weever uit Vorden als scheidsrechter aangesteld. Pupil van de week is Aron Scharphof. Aron is acht jaar oud en voetbalt in SVVN JO9-3. Veel plezier toegewenst bij deze wedstrijd.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: