Schoolconcerten op de Bongerd

Datum: 21-03-2018

20.49 uur - Basisschool de Bongerd doet mee aan de muziekimpuls, een cultuurproject van de provincie. Drie jaar lang worden er extra muziekactiviteiten georganiseerd, samen met Kaliber Kunstenschool en de plaatselijke muziekvereniging Advendo.

 
 
Dinsdagavond 20 maart waren er twee concertjes. Voor groep 1 en 2 was er een Kuuk’nconcert. De kinderen zongen liedjes onder begeleiding van Advendo. Daarbij maakten ze gebruik van hun zelfgemaakte muziekinstrumenten. Het speellokaal van de Bongerd was tot de laatste plaats gevuld met ouders en grootouders.
 
Aansluitend vond er om 19.30 uur een muzikale voorstelling van groep 5 plaats met als titel : Windkracht 5. Begeleid door Advendo werd er gezongen en gerapt. Daarnaast was er ook een body-percussion voorstelling door de kinderen van groep 5. Kortom, het was ook met groep 5 een muzikaal feest op de Bongerd voor opnieuw een volle zaal.
 
Na de voorstelling mochten kinderen alvast muziekinstrumenten proberen om eventueel volgend jaar mee te doen in een leerlingenorkest. Het bleef nog lang onrustig in de lokalen van de Bongerd…
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: