AH Eierrit

Datum: 21-03-2018

11:33 uur - Dinsdagavond 3 april organiseert de ASVH voor de auto- en kaartleesliefhebbers weer een kaartleeswedstrijd. Het is al weer de 3e rit van het nieuwe seizoen. Deze maand is het de AH eier-rit. Deze rit wordt dus gesponsord door de Albert Heijn in Hellendoorn.

 

Er wordt weer gestart in drie klassen. Voor de ervaren kaartlezers is er de A-klasse en voor wat meer ontspanning is er de B en de C-klasse. Inschrijven is mogelijk vanaf 19.30 uur op de start en finish locatie restaurant “Twents steakhouse Noabers” aan de Dorpstraat in Hellendoorn. Vanaf 20.00 uur wordt er dan gestart. 

Deze maand rijden zowel de A als de B-klasse een T-rit. Bij deze rit moeten een aantal op de kaart ingetekende T’s op nummervolgorde bereden worden. In de C-klasse is er een Bol-Pijl rit uitgezet. Voor de nieuwkomers zijn er uiteraard altijd mensen die een en ander kunnen uitleggen voor de start van de wedstrijd. Het complete reglement voor deze rit is te vinden zijn op onze website: www.asvh.nl

Deelname staat weer open voor iedereen. De rit wordt gereden in de omgeving van Hellendoorn. Om deel te kunnen nemen is geen speciale auto noodzakelijk, alleen goede verlichting in de auto een vergrootglas, een pen en een liniaaltje is al voldoende om mee te doen aan deze rit.  

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: