Uitslagen Hertruiters

Datum: 19-03-2018

11.14 uur - Dit weekend waren verschillende leden van PSV Hertruiters weer actief in de regio.  Nické Miskotte was kampioen van Twente klasse M/Z (abcde) geworden en werd dit weekend gehuldigd. Ze kreeg een mooie bos bloemen voor de voorleesster en een prachtige foto van haarzelf met haar pony Brouwershaven’s Diva.

In Luttenberg werd het dressuurkampioenschap om het Gouden IJzertje gereden. Hier waren meerdere leden succesvol. Melissa Eshuis ging met haar pony Pim van Start in de klasse B categorie C. Ze won een tweede prijs met 197 punten en een derde prijs met 198,5 punten. Luc Eshuis ging met zijn pony Forest fire voor het eerst van start in de klasse L1 categorie C. Dit pakte heel goed uit: hij behaalde een eerste prijs met 195 en een tweede prijs met 197 punten. Dit was voldoende voor een plek in de Finale.
 
Marilyn Roelofs kwam aan de start in de klasse M1 met haar pony Hoppenhof’s Yentle. Zij won beide proeven overtuigend met 208 en 200 punten en was hiermee geplaatst voor de finale. Met Jacodi’s Bo’s Blaze startte ze in de klasse M2. En ook hier pakte zij een eerste prijs met 209,5 punten. Ook met deze pony was zij geplaatst voor de finale. Omdat het reglement twee pony’s met dezelfde ruiter niet toestaat moest zij kiezen met welke pony zij de finale wilde starten. Zus Dylian Roelofs wist de finale ook te bereiken. Zij behaalde met Popping’s Soraya een eerste en een tweede prijs in de klasse L1 categorie D met 195,5 en 193,5 punten. In de finale waar alle klassen en categorieën het tegen elkaar opnamen behaalde zij een vierde prijs.
 
Isolde Asbroek ging dit weekend met haar paard Dalentine naar Mariënheem. Zij startte daar in de dressuur klasse L2. Dit leverde haar twee keer een eerste prijs op met 198,5 en 204,5 punten.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: