Clubkampioenschappen Ritmische Gym Fysion

Datum: 16-03-2018

11.03 uur - Op zaterdag 24 maart houdt de afdeling Ritmische Gym van Fysion de jaarlijkse clubkampioenschappen in Sporthal ‘De Kruidenwijk’. Het programma zal om 9.30 uur beginnen. Aan deze wedstrijd doen zowel recreatie- als selectieleden mee. Alle RG materialen komen aan bod: lint, hoepel, touw, knotsen en bal.

 
Voor de prijsuitreiking zullen ook demo’s te zien zijn. De prijsuitreiking staat gepland om 11.15 uur. Entree bij de clubkampioenschappen is gratis! Iedereen is welkom!

 
Op dit moment wordt er een winactie gehouden op de facebookpagina Ritmische Gymnastiek Fysion Nijverdal. Wanneer je de leukste slagzin bedenkt, kun je een lint winnen. De winnaar wordt tijdens de prijsuitreiking van de Clubkampioenschappen Ritmische Gym bekend gemaakt.
 
Kijk voor meer informatie op de facebookpagina en doe mee! 
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: