Android Cursus voor Tablet volgende week van start

Datum: 12-03-2018

12.45 uur - De lijfspreuk van cursusleider Alice Zandbergen is: ‘Je bent nooit te oud om te leren’ en zij is dan ook de kundige docente volwassenenonderwijs die de cursus Android voor Tablet geeft in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal.

Met zes intensieve lessen leert zij u werken met uw tablet. ‘Iedereen kan het leren’, aldus Alice. 

In de cursus kome de belangrijkste onderdelen van de tablet aan de orde. Ook de instellingen, updaten en het aansluiten op de computer krijgt voldoende aandacht. Foto’s en video, muziek streamen, E-books, Facebook en Skype, alles wat u met een tablet kunt doen wordt in de zes lessen belicht. Er is ruim tijd om te oefenen en u krijgt handige tips en achtergrond informatie.
 


Kaarten/inschrijven 
ZINiN Bibliotheekleden krijgen een korting van 10 euro op de prijs van de cursus. Zij betalen 45 euro inclusief boek en niet-leden betalen 55 euro. De data zijn: 20,27 maart en 3,10,17,24 april 2018. Aanmelden kan aan de balie in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal of bij René Lueks: 06-29256601. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Pff schreef op 14-03-2018

Leer ze dan ook gelijk om Telegram te gebruiken, kunnen ze tenminste ook appjes sturen zonder een smartphone.

Uw reactie

Naam:
Bericht: