Lezing over vlinders in hun omgeving

Datum: 12-03-2018

 
10.50 uur - Op uitnodiging van IVN Hellendoorn-Nijverdal komt Kars Veling van De Vlinderstichting op woensdag 21 maart 2018 een lezing houden over vlinders in hun omgeving. De lezing begint om 20.00 uur in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281, 7441 GS, Nijverdal.

Iedereen wordt vrolijk van vlinders in zijn omgeving. 
Kars Veling van De Vlinderstichting weet alles van vlinders en maakt prachtige foto’s van deze vliegende juweeltjes. In zijn lezing, ondersteund door foto’s en filmpjes, vertelt hij hoe vlinders leven, wat ze nodig hebben en hoe we er meer in onze eigen tuin kunnen krijgen.
Ook bespreekt hij hoe we ervoor kunnen zorgen dat het aantal vlinders niet verder achteruit gaat, want veel vlindersoorten worden ernstig bedreigd. 
 
Het wordt een avond natuur beleven waardoor u voortaan met nog meer plezier naar deze vrolijke fladderaars kijkt. Als u zelf vragen hebt over vlinders kom dan ook, want daarvoor is ook gelegenheid. 
Er zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 
 
Of Dorie Bruggeman tel. 0548-595548; doriebruggeman@hotmail.com
 

icarusblauwtje
 
 
 
 
Foto Icarusblauwtje, zie bijlage.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: