Hertruiters in de prijzen

Datum: 12-03-2018

8.23 uur - Dit weekend werd er een indoordressuurwedstrijd voor paarden georganiseerd door leerlingen van Landstede in Hippisch Centrum ’t Oale Spoor. Ook leden van PSV Hertruiters scoorden goed. In de klasse B was er een eerste prijs voor Marjolein Toeters met haar paard Zaira met 201 punten.

 
 
Milan Elshof ging van start met zijn paard Iris en haalde een tweede prijs met 199 punten en een vierde prijs met 187,5 punten. Maggy Roelofs maakte haar debuut in de klasse L2 met haar paard Giel en wist meteen een eerste prijs te scoren met maar liefst 212,5 punten en een derde prijs met 193 punten.
 
Liz Jannink ging met haar pony naar de bixie in Den Ham. Ze sprong mee in de klasse A en behaalde een eerste prijs.
Nické Miskotte heeft haar pony Brouwershaven’s Diva gestart tijdens het kampioenschap van Twente in Lonneker. Zij behaalden twee keer een eerste prijs in de klasse Z1/Z2 categorie D/E. Hiermee werden zij kampioen in deze klasse en worden zij volgende week zondag 18 maart gehuldigd.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: