Op welke partij gaat u stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart?

Datum: 10-03-2018

De verschillende politieke partijen waren vanmiddag in het centrum erg druk doende  om de zwevende kiezers te overtuigen om vooral op hun partij te stemmen. Dit gebeurde door het uitdelen van folders maar ook werd het winkelend publiek verwend met kleine cadeautjes. Zo deelde het CDA mandarijntjes uit en Lokaal Hellendoorn trakteerde  op winkelkar muntjes en pennen.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Ibequin schreef op 11-03-2018

Welke partij is voor opening van winkels op zondag?? Die krijgt mijn stem

Mark Paalman (PvdA) schreef op 11-03-2018

PvdA, Groenlinks, D66, VVD en in wat beperktere mate CDA zijn voor de opening van winkels op zondag.

K-e schreef op 11-03-2018

Mooie naam ibequin? ??? Ik hoop dat je niet kunt gaan stemmen.

Han schreef op 11-03-2018

Ibequin, beetje kortzichtig en naïef, vind je zelf ook niet. Als dat argument het enige is waar u naar kijkt, winkels open op zondag, dan zal u verder wel weinig bijdragen aan onze maatschappij.

Anti Han schreef op 11-03-2018

Han is iemand die over haast iedereen een mening heeft, zonder iemand echt te kennen. Weet haast wel zeker dat Han geen spiegel thuis heeft, of er nooit in kijkt.

Mitis schreef op 11-03-2018

@ K-e en Han, Een kenmerk van een echte democraat is dat hij de keuzes van anderen respecteert!!! Ik begrijp Ibequin helemaal vind dit ook een sterk punt. Het CDA draait alleen mee als ze merken dat het geld of stemmen gaat koste (-;

Han schreef op 11-03-2018

Anti Han. Kijk eens in uw eigen spiegel. Er zijn wel belangrijker zaken/problemen waar onze partijen en de inwoners van de gemeente Hellendoorn zich druk over zouden moeten maken.

K-e schreef op 11-03-2018

Mitis Mag ik ook zeggen dat ik dit niet noodzakelijk vind

Pff schreef op 11-03-2018

Probleem met alle partijen is dat ze niet aangeven welke punten zij het eerste opgeven om een compromis te sluiten. Wat voor jou belangrijk is hebben zij bij de eerste onderhandeling al over boord gegooid.

Pff schreef op 11-03-2018

Mijn stem gaat naar de partij die windmolens in de gemeente tegenhoud maar wel wil investeren in duurzaamheid.

Han schreef op 12-03-2018

Pff, investeren in duurzaamheid is goed. Ben ik volledig met u eens. Maar we zullen ook in onze gemeente aan de slag moeten. En een windmolen of meerdere zullen daar bij horen. U wilt de zee vol bouwen. Dit is technisch niet te doen. Ooit nagedacht over de hele infrastructuur die daar bij komt kijken. We moeten met z'n allen de verantwoordelijkheid nemen. Particulier zonnepanelen en opslag van energie. De moeilijkheid zit hem niet alleen in de infrastructuur van al die windmolens, maar ook in vraag en aanbod. Je moet de pieken en dalen opvangen. Dus we moeten ook met z'n allen na gaan denken over opslag van energie. Opslag voor de dalen. Pff, Misschien is de Regge wel te gebruiken als energiebron. Achter het ijsfabriek zit een stuw. Halverwege Nijverdal Rijssen een vistrap. Is hier al wel eens naar gekeken. En nee Anti Han. Dit is geen gezeur, u wandelt immers toch overal achteraan. En roept wat een ander ook roept, maar eigen inbreng zit er bij u helaas niet in.

Pff schreef op 12-03-2018

@Han Als je iets in de Regge maakt is dit bij voorbaat al niet rendabel. Net als windmolens in het achterland. Het zijn alleen de slimmeriken die de subsidies binnen harken. Wij moeten in Groningen een gasfabriek bouwen die elektra omzet in gas aangezien de gehele infra er al ligt. Huizen moeten voorzien worden van backup systemen en de stroom komt van zee. Met de huidige snelheid van ontwikkeling zijn wij over 10 jaar niet meer zoveel windmolens nodig als nu groepen wordt. De gemeente moet instappen in grote projecten om hun doel te bereiken.

Gerard schreef op 12-03-2018

Minder stroom nodig lijkt me een Utopie Mitis met zijn 4500 kwh en dan nog elektrische auto,s opwarming aarde meer airco,s nodig en ze willen van de kolen en gas af als dat met wind en zon willen realiseren kom je aardig aan het bouwen

Uw reactie

Naam:
Bericht: