De politie vraagt uw hulp!

Datum: 09-03-2018

17:31 uur - Op vrijdag, 9 maart 2018, rond 09:30 uur, is een 13-jarig meisje uit Nijverdal, op de fiets, aangereden door een bestuurder van een grijze auto. Ze omschrijft de auto zelf als een grijze lange auto met een grote bumper aan de voorzijde. De bestuurder van dit voertuig zou ongeveer 50 jaar oud zijn. 

 

De aanrijding heeft plaats gevonden aan het parkeerterrein Grotestraat Noord, ter hoogte van de lunchroom, richting het Station. De man heeft het meisje nog gesproken maar er zijn helaas geen gegevens uitgewisseld. 

Wij komen graag met de bestuurder van dit voertuig in contact. Wij verzoeken hem dan ook zich bij ons te melden, dit kan door een PB te sturen via facebook of te bellen met 0900-8844. Mocht u getuige zijn geweest van deze aanrijding, dan vragen wij u ook contact met ons op te nemen.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: