Gert Schorn nieuwe hoofdtrainer NKC’51

Datum: 09-03-2018

14:04 uur - Gert Schorn wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer/coach bij korfbalvereniging NKC’51 uit Nijverdal. De vereniging besloot eerder om de samenwerking met de huidige trainer Harm Jan Smit niet voort te zetten en heeft met Schorn nu een opvolger gevonden.

 

 

Schorn is op dit moment bezig aan zijn vierde en laatste seizoen bij TOP uit Vroomshoop. Hij heeft jarenlang op hoog niveau gekorfbald bij AKC en heeft als trainer AKC en TOP onder zijn leiding gehad. Bij NKC’51 ziet hij het als een uitdaging om de potentie die binnen de vereniging te vinden is meer tot uiting te laten komen. 

 

Zowel het bestuur als de Technische Commissie van NKC’51 zijn blij met de bereikte overeenstemming. De vereniging is nog op zoek naar een trainer/coach voor het tweede team. De huidige trainer Wout Boshoeve wordt volgend seizoen hoofdtrainer bij Achilles in Almelo.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: