Zaterdag SVVN tegen VV Drienerlo

Datum: 08-03-2018

9.49 uur - Koning Winter lijkt eindelijk het land te hebben verlaten. Zaterdag is er de kroning van zijn troonopvolger: Koning Voetbal. Leve de koning! Aflopen weekend kon er in deze regio nog geschaatst worden op natuurijs en besloot de KNVB Oost alle wedstrijden af te gelasten. Ook om de competities niet te scheef laten te lopen doordat wedstrijden kunstgras wel door te laten gaan terwijl wedstrijden op natuurgras, zoals de onze, sowieso afgelast zouden worden.

Het gevolg is wel dat er door alle afgelastingen dit seizoen alle inhaalmomenten nu zo ongeveer wel benut zijn. De week hiervoor reisden we af naar Hengelo. SVVN speelde op het kunstgras van Juliana'32 een matig eerste bedrijf waar in het vlak voor de thee met 2-0 achter kwam. Hoewel de tweede helft een stuk beter was kon SVVN de zaak niet meer vlot trekken. Na de 2-1 volgde te snel de 3-1 en de 3-2 viel diep blessuretijd zodat SVVN weinig tijd restte voor een slotoffensief. Een onnodige maar wel terechte nederlaag.

De tegenstander van aanstaande zaterdag luistert naar de naam VV Drienerlo. De ploeg van de UT speelde haar laatste competitiewedstrijd in en tegen VV Hellendoorn. Ondanks dat de wedstrijd halverwege nog in balans was gingen ze met ruime cijfers er af. Uiteindelijk werd het 5-1 voor de thuisclub. Eerder dit seizoen ontmoetten beide teams elkaar in Enschede. SVVN speelde daar een puike eerste helft en ging met een comfortabele 1-3 voorsprong rustten. De doelpunten van SVVN kwamen op naam van tieners Jimmy Scharphof (2x) en Bas Koedijk. Na de thee vielen er geen doelpunten meer en mocht SVVN dus drie punten toevoegen aan het totaal.

De wedstrijd zal zaterdag om 14:30 uur aanvangen. De KNVB heeft de heer Martin Bos uit Bentelo aangesteld als scheidsrechter van deze wedstrijd.
Pupil van de week is Roef Imhof. Roef is zeven jaar oud en speelt in SVVN JO9-1.