Inbraak in supermarkt aan de Bachlaan

Datum: 07-03-2018

10.24 uur - Op zaterdag 3 maart kregen wij om 03.05 uur een inbraakalarm binnen van een supermarkt, gelegen aan de Bachlaan in Nijverdal. Ondanks het feit dat de politie binnen een minuut ter plaatse was bleek dat de dader(s) al vertrokken was/waren. Er was een ruit ingegooid, waardoor de dader(s) naar binnen is/zijn gegaan.

 
Dit is dusdanig gebeurd dat de dader(s) hierbij gewond is/zijn geraakt. Er is door ons bloed, huid en haar veiliggesteld voor verder onderzoek.
Het is nog onbekend of er daadwerkelijk ook iets is weggenomen.
 
De dader(s) is/zijn gewond geraakt! Ken je iemand in je directe omgeving met verwondingen en klopt het verhaal er niet bij? Meld het de politie. Ken de de dader(s) of heb je meer informatie over deze inbraak? Stuur ons een PB of bel met 0900-8844. Anoniem melden kan ook op 0800-7000.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: