Schalkhaar 1 – De Zweef 1

Datum: 05-03-2018

13.08 uur - Het moet wel erg gek gaan als er zondag niet gevoetbald wordt. Hogere temperaturen. Niet te veel regen. Kunstgras. Alle ingrediënten zijn daar voor voetbal. Het kan niet anders of De  Zweef 1 staat te trappelen om weer de wei in te gaan. Zondag naar Schalkhaar. Een uitwedstrijd, maar dichtbij.

 
Beide ploegen staan bij elkaar: De Zweef 11e met 14 punten en Schalkhaar onderop met 11 punten, maar drie wedstrijden meer gespeeld. In een slechte wedstrijd thuis was De Zweef voetballend beter dan Schalkhaar, maar kon dat niet in goals tot uitdrukking brengen. Gelukkig wonnen de blauwwitten toch met 2-1.
 
Hopelijk wordt de komende wedstrijd leuker om te zien en neemt De Zweef drie punten mee naar huis. Het sportpark van Schalkhaar is aan de Horsterhoekweg 9. De wedstrijd begint om 14.00 uur.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: