Lenteconcours Hellendoorn

Datum: 23-02-2018

15:05 uur - In de voorjaarsvakantie is er traditiegetrouw weer het Lenteconcours in Hippisch Centrum ’t Oale Spoor in Hellendoorn. Veel combinaties zowel paarden als pony’s zullen hun opwachting maken om een rondje te springen in de mooie nieuwe accommodatie. 

 

 

Parcoursbouwer dit jaar is Sjack Meuleman. Donderdag 1 maart zijn de klassen BB tot en met M aan de beurt en vrijdag 2 maart alle klassen. Nieuw dit jaar is de Grote prijs 1.40 mt. rubriek als afsluiter vrijdag voor de paarden. Dit is een spectaculair onderdeel in het springen waar mooie geldprijzen te winnen zijn en waar de deelnemers alles uit de kast moeten halen! En dat dit een populair onderdeel is bewijst het aantal inschrijvingen wel. Maar liefst 60 combinaties staan er al op de startlijst! Op zaterdag 3 maart zijn de pony’s aan de beurt. Op deze dag komen alle klassen van BB tot en met ZZ aan de start. Toeschouwers zijn van harte welkom en hebben gratis entree.

 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: