Basisscholentoernooi bij Valley Bucketeers

Datum: 20-02-2018

13.20 uur - Op woensdag 28 februari  organiseert basketbalvereniging The Valley Bucketeers weer het jaarlijkse basketbaltoernooi voor alle basisscholen in de gemeente Hellendoorn. Er is weer veel animo voor het toernooi, maar liefst 40 teams zullen strijden om de beste basketbalploeg van de gemeente te worden!

Om 9.00 uur zullen de groepen 5 en 6 starten met hun toernooi. Net voor het middaguur zullen we dan weten wie de kampioen is geworden. Vanaf 12.30 uur is het dan de beurt aan de groepen 7 en 8. Zij spelen hun finale om 17:00 uur.
 
Het toernooi wordt gehouden in sporthal Het Ravijn, de thuishaven van The Valley Bucketeers. Alle wedstrijden zijn natuurlijk gratis te bezoeken, dus we hopen op veel toeschouwers tijdens dit altijd gezellige toernooi!
 
Voor meer informatie over het toernooi en de wedstrijdschema’s kunt u terecht op www.thevalleybucketeers.nl
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: