Eremetaal voor Hertruiters bij Regiokampioenschappen

Datum: 19-02-2018

8.25 uur - Dit weekend werden de laatste rubrieken voor de Regiokampioenschappen dressuur gereden in Emmeloord. Er waren negen combinaties van PSV Hertruiters die zich hiervoor geplaatst hadden. Zij zetten allemaal hun beste beentje voor en dat leverde ook eremetaal op.

 
Dylian Roelofs startte met haar pony Poppings Soraya in de klasse L1 categorie D/E. Met een mooie score van 64,08 % behaalde zij een derde prijs. Haar zus Marilyn presteerde met beide pony’s goed. In de klasse M2 categorie D/E behaalde zij met haar pony Jacodie’s Bo’s Blaze een derde prijs met 62,08 % en in de klasse M1 categorie D/E  reed ze met haar pony Hoppenhof’s Yentle ook naar een derde prijs met 65,67 %. In de klasse B categorie C kwamen Luc Eshuis en zijn zus Melissa aan de start. En zij reden beiden een mooie proef en belandden op het podium: Luc werd met zijn pony Forest Fire derde met 63,83 % en Melissa behaalde met haar pony Pim de vierde prijs met 62,08 %.
 
Er werden ook nog reguliere wedstrijden gereden. Milou Ekkel startte haar paard Uvonia met succes in de klasse Z1 in Wierden. Zij behaalde een eerste prijs met 207 punten. Nické Miskotte kwam ook in de klasse Z1 uit in Wierden met haar pony Brouwershaven’s Diva. En ook zij wist een eerste prijs te bemachtigen met 230,5 punten in de Z1/Z2 categorie D/E. Jip Ottes reed haar pony River in de klasse B categorie C twee keer naar de tweede prijs in Wierden. Zij behaalde 177,5 en 197,5 punten.
Frank Hosmar ging van start in Beuningen tijdens de Witte van Moort paradressuurthophy met zijn paard Alphaville NOP. Hij reed twee mooie proeven en wist ze beiden te winnen met de prachtige percentages van 74.01% en 74.17%.
 
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: