Mega ‘Jump & Swim’-festijn in Het Ravijn

Datum: 16-02-2018

14:33 uur - Tijdens de voorjaarsvakantie op maandag 26 februari is er in de sporthal en het zwembad van Het Ravijn – zwem sport zorg – een mega ‘Jump & Swim’-festijn.

 

De sporthal is deze dag ingericht tot binnenspeeltuin waar kinderen van 4 t/m 12 jaar eindeloos kunnen springen, klimmen en klauteren. Zo staan er een mega jungle stormbaan en maar liefst 7 verschillende springkussen. Ook aan de allerkleintjes is gedacht.

Daarnaast is er een parcours met IPS-pionnen uitgezet. IPS staat voor Interactive Play System. Met licht en geluid worden de kinderen ‘gestuurd’, wat voor veel hilariteit zorgt. Nieuw dit jaar is de IPS Bungeerun.

In het zwembad kunnen de kinderen zich uitleven in èn op het water met verschillende uitdagen materialen.

Het Ravijn – zwem sport zorg - organiseert ‘Jump & Swim’ in samenwerking met Columbus junior Kinderopvang en Koggel Springkussens. 

Deelname aan ‘Jump & Swim’ kost € 5,00. De binnenspeeltuin in de sporthal is open van 10.00 – 16.00 uur. Het zwembad is open van 10.30 – 17.00 uur

Meer informatie is te vinden op www.hetravijn.nl of via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg – (telefoon 0548 – 613516).

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: