‘Natte Sportschool’ te water in zwembad Het Ravijn

Datum: 15-02-2018

21.43 uur - Het Ravijn – zwem sport zorg – introduceert deze maand ‘De Natte Sportschool’, een extra service voor banenzwemmers.

 
 
‘De Natte Sportschool’
Vanaf 5 maart a.s. kunnen klanten op vastgestelde tijden gebruikmaken van de nieuwe fitnessapparatuur van ‘De Natte Sportschool’. Dit maakt banenzwemmen nog leuker! Met bijbehorende stuurkaarten kan elke klant zijn of haar eigen niveau bepalen. 
 
Totale lichaams work-out
Zwemmen is één van de weinige lichaams work-outs, waarbij je alle spieren gebruikt. Het is goed voor je hart en longen en je verbrandt razendsnel calorieën, verbetert je conditie en maakt je (pijnlijke) spieren soepel. Een groot voordeel van bewegen in water is de minimale belasting op gewrichten. Dit maakt het ook heel geschikt als trainingsvorm ter ondersteuning van andere sporten (cross-training) of voor het herstellen van een blessure. Bovendien werkt bewegen in water geestelijk ontspannend. 
 
Z35 voor banenzwemmers
Banenzwemmers kunnen elke dag terecht In zwembad Het Ravijn. En ook zijn er elke ochtend uren ingepland voor de ‘Natte sportschool’. De tijden zijn te vinden op de website. 
Met banenzwemmen kun je zonder begeleiding werken aan je gezondheid, lichaam en geest. Op eigen moment en in eigen tempo. Het wedstrijdbad heeft acht 25-meterbanen. Speciaal voor de drukke momenten is er voor banenzwemmen een ‘Z35’ ingevoerd. Snelle banenzwemmers kunnen dan gebruik maken van deze baan, zodat iedereen op eigen tempo kan zwemmen zonder elkaar in het vaarwater te zitten.
 
Specifieke informatie over activiteiten, tijden en tarieven in zwembad Het Ravijn is te vinden op www.hetravijn.nl of via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg -, tel. 0548-613516.
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: