Singer-songwriter Tom James uit de UK geeft show in De SmidseDatum: 08-02-2018

11.54 uur - De singer-songwriter Tom James uit de UK is al goed op weg in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en zijn eigen land Groot-Brittanië. En ook Nederland gaat hem nu ontdekken. Voordat hij een show geeft in poptempel Paradiso, komt hij op vrijdag 16 februari eerst naar De Smidse in Nijverdal. In dit gave, historische pand brengt deze 22-jarige singer-songwriter met zijn rauwe stem en prachtige gitaarspel zijn zelfgeschreven songs. Met de Nederlandse singer-songwriter Luka in het voorprogramma wordt het weer een lekker avondje Smidse. 
 
Van De Smidse naar Paradiso 

Tom James: in landen om ons heen als Duitsland, Zwitserland en Frankrijk is hij al een begrip met zijn rauwe stem en zijn unieke speelstijl op de gitaar, die sterk afwijkt van de eenvoudige tokkelakkoorden. Een superaantrekkelijke gast uit de UK met een geheel eigen geluid. Hij staat op het punt om nu ook in Nederland door te breken. Twee dagen voor hij een show geeft in poptempel Paradiso is ZINiN er in geslaagd om hem naar De Smidse te halen. Deze man staat garant voor harmonische liedjes en lyrische teksten en dus een fantastische avond in De Smidse. Ongetwijfeld zal hij erin slagen de harten van zijn toehoorders te stelen. Geen wonder dat hij in het Britse oververzadigde landschap van singer-songwriters er in slaagt om op te vallen. 

 
Support-act Luka

Zoals gezegd: Luka (Lisa Lukaszczyk) als support act, deze singer-songwriter uit Rotterdam. Met haar persoonlijke maar herkenbare thema’s, laat ze je een rol spelen in haar liedjes. Luka is geïnspireerd door Lianne La Haves, Bon Iver en Feist en begeleidt zichzelf op piano en gitaar. Zij studeerde onlangs af in songwriting aan het Rotterdamse conservatorium en is momenteel druk bezig met haar tweede album, dat na de zomer uitkomt. Ook NPO Radio 2 heeft haar onlangs ontdekt en was daar te gast bij het programma ‘Helemaal Haandrikman’. 

 
Kaarten reserveren
Kaarten à tien euro voor Tom James zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489. De Smidse is te vinden aan het Hoge Dijkje 4a in Nijverdal.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: