Kinderrommelmarkt, gratis boekenruil en smoothies in GroenLinks Experience

Datum: 07-02-2018

14.57 uur - Aanstaande zaterdag, 17 februari, organiseert GroenLinks Hellendoorn een kinderrommelmarkt in combinatie met een gratis boekenruil in de GroenLinks Experience aan de Grotestraat 194A. Ook zijn er gratis smoothies verkrijgbaar, gemaakt van afgekeurd fruit. Het spektakel begint om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Kinderrommelmarkt
GroenLinks is groot voorstander van het hergebruik van goederen. Het is toch zonde om goede spullen weg te gooien, als een ander tegen een klein prijsje nog jarenlang plezier van kan hebben? Daarom biedt GroenLinks kinderen de mogelijkheid om hun overbodige spulletjes te verkopen op een heuse overdekte kinderrommelmarkt. Er is nog plek! Deelname is gratis en opgeven kan door een mailtje te sturen naar hellendoorn@groenlinks.nl
 
Gratis boekenruil
Onder hetzelfde motto ‘weggooien is zonde, delen is leuker’, is op deze middag ook de aftrap van de grootste gratis boekenruil. Want wat is er nou leuker dan de boeken die je hebt uitgelezen, en die liggen te verstoffen op zolder, gratis om te ruilen voor boeken die je nog niet hebt gelezen? GroenLinks maakt dit mogelijk. Kom met je uitgelezen boeken naar de GroenLinks Experience, waar een grote voorraad verse tweedehands boeken op je ligt te wachten om te ruilen. De boekenruil zal nog enkele weken doorgaan, dus als je alvast een boek ziet liggen, maar vergeten bent om je eigen oude boek mee te nemen, is dat geen punt. Die kun je later nog inleveren!
 
Smoothies
Naast het onnodig weggooien van spullen, trekt GroenLinks ook ten strijde tegen voedselverspilling. Daarom worden er deze middag ook smoothies gemaakt van afgekeurd fruit dat anders weggegooid zou worden. Deze smoothies zijn gratis te proeven.
 
Kortom: GroenLinks organiseert een middag tégen verspilling en vóór hergebruik en delen. Kom dus vooral langs in de GroenLinks Experience! Deze bevindt zich in het voormalige pand van de Wibra.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: