Burgemeester Anneke Raven ontvangt Vrouw in Media Award

Datum: 07-02-2018

15:54 uur - Burgemeester Anneke Raven heeft de Vrouw in de Media Award 2017 Overijssel gewonnen! Vandaag kreeg ze de prijs uit handen van Marga van Miltenburg, die het bijbehorende beeld overhandigde namens Sprekersbureau ZijSpreekt en Mediaplatform Vaker in de media.

Volgens 28 procent van de stemmers heeft onze burgemeester zich in 2017 het beste in de media geprofileerd. De stemmers roemden haar heldere manier van communiceren en het feit dat ze tussen de mensen blijft staan, bij goed en bij slecht nieuws. De initiatiefnemers van de prijs zetten zich in voor het vergroten van de zichtbaarheid van vrouwelijke deskundigen in de media. Anneke Raven steunt dat doel: "Ik hoop dat zo'n prijs als deze aan meisjes en vrouwen laat zien, dat je vooral moet doen wat bij je past en waar je goed in bent, en dat je je eigen weg moet kiezen, ook als dat niet altijd vanzelfsprekend is", zei ze eerder al over haar nominatie. Ze vindt het dan ook erg leuk en eervol dat ze de prijs gewonnen heeft.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

K-e schreef op 07-02-2018

Ik denk dat wij als inwoners hier echt blij mee mogen zijn. Van harte gefeliciteerd burgemeester

Tonnie schreef op 07-02-2018

Van harte anneke het is verdiend

Nijverdalse schreef op 21-02-2018

Proficiat mevrouw de burgemeester!

Uw reactie

Naam:
Bericht: