SVVN ontvangt Marienberg

Datum: 01-02-2018

21.33 uur - Afgelopen zaterdag kende het vlaggenschip van SVVN een valse herstart van de competitie na de winterstop in Oldenzaal. Daar waren twee oorzaken debet aan. Een goede thuisclub en een niet scherp genoeg acterende gastvereniging. Hoewel het echt niet de gehele wedstrijd dramatisch was aan de kant van SVVN had het eigenlijk nooit zicht op een resultaat tegen Quick’20. Jammer maar helaas.

 
Dit zat natuurlijk wel een keer aan te komen en hiermee is geen man overboord. Het positieve gevoel van voor de winterstop moet leidend zijn in deze.
 
Als de weergoden het toelaten volgt aanstaande zaterdag de eerste thuiswedstrijd van 2018. VV Mariënberg komt afgedaald naar Nijverdal. De gasten van deze middag kwamen met een beter gevoel uit de winterstop. De zeer lastige uitwedstrijd in Aadorp tegen ASV’57 werd immers met 0-2 gewonnen. Hierdoor staat VV Mariënberg “vast” op de zesde plaats en is het gat met nummer zeven gegroeid naar zes punten. VV Mariënberg heeft evenveel punten als DES en net daarboven op plaats vier is SVVN te vinden. Het gat tussen SVVN en VV Mariënberg is na de resultaten van zaterdag geslonken tot vijf punten.
 
Tijdens de seizoensouverture troffen beide teams elkaar in Beerzerveld. Gezien de resultaten van het seizoen er voor begon SVVN als underdog maar kwam bijzonder verrassend voor de dag. Lange tijd lijkt SVVN de verdiende overwinning over de streep te trekken, maar vlak voor het eindsignaal ziet helaas de scheidsrechter een overtreding over het hoofd waardoor de thuisclub alsnog gelijk kan maken. Vorig seizoen lagen de verhoudingen nog iets anders en won VV Mariënberg op het veld van SVVN met 2-3.
 
Aanstaande zaterdag begint de wedstrijd op Sportpark Groot Lochter om 14:30 uur. Scheidsrechter de heer Maarten Holtus komt vanuit Arnhem naar Nijverdal om deze wedstrijd te leiden. Pupil van de week is Roef Imhof. Roef is zeven jaar oud en speelt in SVVN JO9-1.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: