Microteamgym

Datum: 29-01-2018

11:20 uur - Op zaterdag 27 januari deden 4 teams van G.v. Fysion Nijverdal mee aan het Microteamgym in Hardenberg.Elk team bestond uit 3 of 4 deelnemers. De teams moesten op muziek springen op airtrack, minitrampoline vrij en minitrampoline pegasus. Voor zowel de teams als de trainers een nieuw soort wedstrijd. 

 

In blok 1 was het de beurt voor het jeugd team in de D-lijn. Dit team bestond uit Yara op den Dries, Rosalie Peek, Noud van Aartsen en Meike Jellema. Een heel nieuw team waarvan 2 leden zelfs nog nooit een springwedstrijd hadden gedaan. Met veel zenuwen, maar ook veel plezier deed het jeugd team het keurig netjes. Helaas een val, maar wat een prestatie van het team. Ze hebben de 1e plek behaald.

In blok 2 kwamen 2 juniorenteams aan de beurt. Het C-lijn team bestaande uit Lieve Machielsen, Marly van Egmond, Yinthe Huisman en Imke Kamerling sprongen een zeer mooie wedstrijd. Zij eindigde op een mooie 5e plek. 

Het B-lijn team die bestond uit Lise Rutgers, Iris Volkers, Fleur Broens en Rowan van der Heide sprongen ook een zeer mooie wedstrijd. Ook dit team eindigde op een 5e plek.

Tot slot kwam in blok 3 het senioren C-lijn team aan de beurt. Iris Bolink, Marit Timpers en Chaya Dijkgraaf sloten deze dag af met hun mooie series. Dit team eindigde op een mooie 4e plek. 

 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: