Hertruiters weer in de prijzen

Datum: 29-01-2018

11:00 uur - Dit weekend ging Milou Ekkel van PSV Hertruiters met haar paard Uvonia naar Heeten. Ze startte hier in de dressuur klasse M1. Ze reed een mooie proef en werd door de jury beoordeeld met 209 punten. Dit was goed voor een eerste prijs. Ook Charéna Zandbergen kwam aan de start in de dressuur. Zij reed met haar pony Kendale The Twins in de klasse L2 categorie D/E in Empe. En dat ging heel goed: ze behaalde twee keer de eerste prijs met 196 en 199,5 punten.

 

Voor ruiters en amazones die graag hun proef willen oefenen of eens een proef in een hogere klasse willen oefenen wordt er aanstaande zaterdag een oefenwedstrijd georganiseerd in Hippisch Centrum ’t Oale Spoor. Combinaties kunnen twee proeven rijden. Opgeven kan via startlijsten.nl.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: