Slipjacht Luttenberg zaterdag 20 januari 2018

Datum: 16-01-2018

16.18 uur - Een meute honden - black and tans - geeft full cry. Ze vinden het scent en volgen het spoor van de slip, vakkundig gelegd door de sliptrekker. De meute wordt op afstand gevolgd door in groene of rode jassen gestoken amazones en ruiters.

De kunst voor de ruiters is de honden bij te houden, dwars door bossen en velden, over omgevallen bomen, over hekken, heggen en sloten. Een feest voor mens en dier. Geen wedstrijd, wel genieten van prachtig hondenwerk, de samenwerking tussen mens en paard en de mooie omgeving. Dit is de slipjacht, de passie van de leden van de Jachtvereniging Soestdijk.
 
Mede dankzij de vele grondeigenaren kunt u zaterdag 20 januari van dit geweldige schouwspel geniet in de weilanden rondom Luttenberg 
 
Om 12.30 zal de meute vertrekken vanaf Manege De Luttenberg. Als u achter de volgauto (herkenbaar aan de een vlag) aan rijdt, komt u op de mooiste plekjes om te genieten van de slipjacht.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: