Licentie Nationale Zwemdiploma’s voor zwembad Het Ravijn

Datum: 12-01-2018

11.38 uur - Afgelopen week ontving Zwembad Het Ravijn de Goedkeuring Licentie Nationale Zwemdiploma’s’. Deze licentie komt voort uit  landelijke verbeterslagen in zwemonderwijs en wordt uitgegeven door de Nationale Raad Zwemveiligheid, NRZ. 

 
Licentie
Het ‘enige echte Zwem-ABC’ mag alleen aangeboden en gepromoot worden door zwemlesaanbieders in het bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. De licentie geeft ouders de zekerheid, dat de zwemlesaanbieder handelt volgens de kwaliteitsstandaard van de zwembranche. Dat wil zeggen veilig en kwalitatief goed zwemonderwijs.
 
Audit
De audit voor de licentie in zwembad Het Ravijn vond plaats op woensdag 20 december 2017. Het resultaat was een zeer positief auditrapport. 
De audit voor de Licentie Nationale Zwemdiploma’s bestaat uit verschillende onderdelen. Zo wordt o.a. gekeken naar het zwemspecifiek kader, de accommodatie, de sociale veiligheid, kwalificaties van zwemlesgevenden, het lesplan, communicatie met ouders etc.. Ook dient de zwemlesaanbieder tal van documenten aan te leveren voor het toetsen van veiligheid en kwaliteit. 
In alle opzichten scoorde Het Ravijn ruimschoots voldoende.
 
Alles over zwemles
Wie op zoek is naar passend zwemonderwijs voor zijn of haar kind, doet er goed aan zich eerst te verdiepen in het aanbod. Welke zwemles past het beste bij je kind en waar moet je op letten bij het maken van je keuze? Antwoord op deze vragen en meer praktische informatie en tips om de zoektocht makkelijker te maken, zijn te vinden op www.allesoverzwemles.nl.
 
Specifieke informatie over de zwemlessen in zwembad Het Ravijn is te vinden op www.hetravijn.nl of via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg -, tel. 0548-613516.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 14-01-2018

Dit is van groot belang voor de rest van je leven. Je hoofd boven water weten te houden. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: