Bronzen “Beste uitje van Overijssel award” voor Memory Museum in Nijverdal

Datum: 10-01-2018

13.58 uur - Tijdens de verkiezing voor “De beste uitjes awards” brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 100.000 stemmen uitgebracht.  Het Memory Museum uit Nijverdal scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) hoge cijfers en heeft daarmee de “bronzen award” van 2018 voor de provincie Overijssel gewonnen.

De “zilveren- en gouden awards” voor Overijssel zijn respectievelijk uitgereikt aan het educatief natuur- en milieucentrum en kinderboerderij De Ulebelt in Deventer en de speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter uit Raalte. Landelijk is de gouden award in handen van GaiaZoo dierenpark in Kerkrade.

De awards werden 9 januari jl. uitgereikt tijdens de vakantiebeurs in de jaarbeurs te Utrecht.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Heldersen schreef op 10-01-2018

Joop, Marianne en alle vrijwilligers van harte gefeliciteerd !Een prima plek in Nijverdal voor educatie en herdenken.

Uw reactie

Naam:
Bericht: