Hertruiters door naar Regiokampioenschappen springen

Datum: 08-01-2018

11.07 uur - Tijdens de kringkampioenschappen springen voor pony’s in Ambt Delden waren twee Hertruiters succesvol en wisten zich te plaatsen voor de regio kampioenschappen. Dit was Noortje ten Cate met haar pony Macho. Zij startte in de klasse L categorie C. In het klassieke parcours reed zij een foutloze ronde en in het tweefasenparcours was zij wederom foutloos met een tijd die goed was voor een derde prijs.

 
 
Ook Charena Zandbergen plaatste zich met Kendale The Twins in de klasse L categorie D/E met in het klassieke parcours 1 foutje en het tweefasenparcours legde zij foutloos af in een supersnelle tijd die goed was voor de derde prijs.
 
Twee amazones gingen naar Heeten met hun paarden voor de dressuur. Milou Ekkel startte met haar paar Uvonia in de klasse M1 en wist daar met overmacht te winnen. Ze behaalde maar liefst 216 punten. Marjolein Toeters startte met haar paard Zair in de klasse B en behaalde een tweede prijs met 202 punten.
 
Milou Ekkel
 

Noortje ten Cate 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: