Edwin Brandwacht vrijwilliger van het jaar v.v.Hellendoorn

Datum: 08-01-2018

10.55 uur - Tijdens de nieuwjaarsreceptie is Edwin Brandwacht uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2017. Edwin is al vele jaren een enthousiaste vrijwilliger binnen onze vereniging  en heeft diverse functies ingevuld.

 
 
 
Momenteel maakt Edwin deel uit van de Technische Commissie en is vanuit die rol verantwoordelijk voor alle wedstrijdzaken. Hij verzorgt de coördinatie met het wedstrijdsecretariaat en de scheidsrechters commissie. Tevens is hij een belangrijke spil in het web die jaarlijks alle materialen weer vernieuwen en klaar maken voor alle teams. 
 
Edwin maakt wekelijks in overleg met de gemeente de kleedkamer- en veldindeling en verzorgt de communicatie met de KNVB. Tevens maakt Edwin deel uit van de commissies die jaarlijks het schoolvoetbaltoernooi, het kerstzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd en het onderling toernooi organiseren.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Marinus Brandsen schreef op 09-01-2018

Prachtig dat er nog zulke mensen zijn en dat die daar terecht voor worden geƫerd. De naam zette me wel eerst op een verkeerd been. De meeste brandwachten in NL zijn nl, vrijwilliger. Nijverdal.

Uw reactie

Naam:
Bericht: