Hulzense Boys verlengt contracten trainers

Datum: 07-01-2018

19.52 uur - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging Hulzense Boys heeft voorzitter Erik Bergboer bekend gemaakt dat het contract van hoofdtrainer Bram Freie met 1 jaar is verlengd. De spelersgroep, staf en de TC zijn positief over de huidige samenwerking met Bram. De ontwikkeling van het eerste elftal, alsmede het inpassen van veel jonge spelers, geeft de club vertrouwen voor de toekomst. Ook Bram zelf heeft aangegeven naar volle tevredenheid bij Hulzense Boys te werken.

 
Voor wat betreft de staf rond het eerste elftal is te melden dat het contract met keeperstrainer Arjan Schipper met 1 jaar is verlengd. Assistent-trainer Erwin Vonderman heeft aangegeven dat hij aan het eind van het huidige seizoen om privé redenen moet stoppen met zijn trainerswerkzaamheden.
 
Naast het eerste elftal is er ook nieuws omtrent het tweede elftal. Trainer Maurice ten Hartog heeft zijn contract ook met 1 seizoen verlengd. Ook hier hebben de spelersgroep, staf en TC aangegeven met Maurice graag nog een seizoen verder te willen werken, wat dus ook gaat gebeuren.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: