Nieuwjaarsreceptie SVVN en daarna de actie voor onze Jonny

Datum: 07-01-2018

10.15 uur - Op zaterdag 6 januari was er bij SVVN  de nieuwjaarsreceptie en in een overvolle kantine werd door voorzitter P v/d Linde iedereen namens het bestuur welkom geheten op deze nieuwjaarsreceptie en was dan ook blij met de grote opkomst deze middag. Na dit welkom verzocht hij om de aanwezigen een moment van stilte in acht te nemen bij de leden die in 2017 aan de vereniging zijn ontvallen en voor de leden die op dit moment door ziekte op deze middag niet aanwezig konden zijn.

Vervolgens blikte hij terug over het wel en wee binnen SVVN van het afgelopen jaar en dat SVVN veel in de media was en dat de positieve berichtgeving sterker was dan de negatieve gebeurtenissen rondom de plaatselijke derby en daarom is hij trots op alle vrijwilligers die zich blijven inzetten voor de vereniging en dat de activiteiten die er in 2017 geweest zijn, deze weer in 2018 zullen plaats vinden. Ook keek hij terug op positieve prestaties op het veld voor de winterstop en de conclusie mag dan ook getrokken worden, dat wij als SVVN trots mogen zijn op al de zaken die nu gebeuren. 
 
In 2017 heeft de kantine een facelift gekregen en met de nodige plannen om het geheel een nog betere uitstraling te geven zal dit met de nodige vrijwilligers zeker lukken, want de conclusie van deze receptie was dan ook Trots op Volharding: Vasthouden, Niet opgeven, en Volharden.
 
Ook was er een pluim voor de familie Dijk die al 20 jaar de sleuteldienst voor SVVN voor hun rekening namen.
 
Tijdens deze nieuwjaarsreceptie werd het officiële gedeelte beëindigd met de huldiging van onze jubilarissen. 
 
25 jaar: Martijn van Huffelen, Martijn ten Hagen en Joris Schuurman.
40 jaar: Koos Schellevis, Herrald Wijnen, Alfred Konijnenbelt, Harry Schellevis, Herman Slooyer, Atus Leleuya, Andre v/d Linde, Edwin Wijnen en Erik Nijkamp.
50 jaar: Jan Niewold, Jan Ramerman en Gerrit Schuitert.
60 jaar: Bert Aanstoot en Albert Schuurman.
Een uniek gebeuren binnen SVVN is toch wel een 75 jaar jubileum van Gerrit Keizer, echter door zijn leeftijd kon hij niet aanwezig op deze middag, dus zocht SVVN jubilaris Gerrit Keizer op en de mooie opname werd voor de aanwezigen gepresenteerd met een video op het grote scherm…… 
75 jaar: Gerrit Keizer.
 
Ook was er deze middag de actie over de dug-out actie voor Jonny en werd deze gepresenteerd middels een PowerPoint presentatie 
Het was voor iedereen duidelijk dat Jonny bij de thuiswedstrijden van SVVN1 geen hinder van de regen meer mocht hebben en dat er een droog onderkomen moest komen. De nodige ingrediënten waren aanwezig, want de organisatoren van deze actie op deze middag hadden met elkaar al vele prijzen opgehaald voor de verloting, die voor rekening kwam voor de selectie van SVVN1 en al snel bleek dat dit alles een groot succes zou worden, gezien de verkoop van de loten en de reactie op deze middag, want iedereen van mening dat onze ere supporter er in de toekomst lekker droog naar de verrichtingen van het eerste team kan kijken. Het groepje supporters die deze actie georganiseerd hebben kregen dan ook de medewerking van vele sponsoren en dat was te merken in de te winnen prijzen.
 
Uiteindelijk werd het bedrag van deze actie bekend gemaakt en brachten de aanwezigen op deze middag een fantastisch bedrag van 1200 euro bijeen en met donaties en sponsoring erbij werd er het eindbedrag uiteindelijk 3155 euro. Nu kan er begonnen worden met het plaatsen van de dug-out en hopen we dat Jonny er op zaterdag 3 februari met de eerste thuiswedstrijd na de winterstop tegen Marienberg droog de wedstrijd kan bekijken. Al met al een geslaagde middag waarin het 'ons gevoel' weer eens duidelijk naar voren kwam.
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: