Eigen Oogst Uitgelicht in Huis voor Cultuur en Bestuur

Datum: 04-01-2018

10.30 uur - Donderdag 11 januari om 16.30 uur opent wethouder Anja van den Dolder Eigen Oogst Uitgelicht voor deelnemers en genodigden. Vanaf vrijdag 12 januari is de expositie in de hal van het huis voor Cultuur en Bestuur voor publiek toegankelijk.

 
Zo’n 40 werken van negen amateurkunstenaars, die allemaal een binding hebben met de gemeente Hellendoorn, zijn tot donderdag 30 januari te zien.
 
De kunstenaars zijn verkozen door de ruim 3000 bezoekers van de expositie Eigen Oogst in november 2017 in de Smidse. De ca 200 deelnemende kunstenaars aan die expositie mochten allemaal slechts één werk tonen. Op grond van ruim 1700 ingeleverde formulieren van bezoekers zijn vijf schilders, een fotograaf, een keramist, een glaskunstenaar en een groep naaldkunstenaars geselecteerd om meer van hun talent te laten zien.
 
De deelnemende kunstenaars zijn: Zwen Thijssen-Wind, Rinke Slump, Jos Schoot Uiterkamp. Willy Kleine Staarman, Gerrit Evers, Henk Beekman, Henk van der Vegt, Johan Huis in ’t Veld en de Quiltgroep Heksenbezems.
 
De afgelopen jaren is Uitgelicht steeds op wisselende locaties georganiseerd en vorig jaar was dit het Huis voor Cultuur en Bestuur. ‘Wegens succes geprolongeerd’, vonden het bestuur van Eigen Oogst en de gemeente Hellendoorn. Vandaar deze tweede editie op dezelfde locatie.
 
De expositie is toegankelijk gedurende de openingstijden van het huis voor Cultuur en Bestuur.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: