Ledenbijeenkomst PCOB met schaapherder Anita Wichers

Datum: 03-01-2018

12.54 uur - Donderdagmiddag 18 januari houdt de plaatselijke afdeling van de PCOB haar eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar. De PCOB, die in het afgelopen jaar fuseerde met de KBO en nu verder gaat als de gezamenlijke ouderenbond, KB/PC -OB organiseert voorlopig nog aparte ledenbijeenkomsten evenals de plaatselijke KBO.

 
 
Wel zijn de bijeenkomsten op elkaar afgestemd en toegankelijk voor alle leden. In de belangenbehartiging trekken de bonden al geruime tijd met elkaar op samen met de plaatselijke ANBO. Op weg naar een gezamenlijke toekomstperspectief. 
 
Donderdagmiddag neemt schaapsherder Anita Wichers de bezoekers mee naar de Lemelerberg aan de hand van een een video-presentatie. De vrouw die Pippi Langkous als rolmodel heeft( ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan) en die in niets lijkt op het prototype van een schaapherder, werkt samen met een grote groep vrijwilligers in de natuur en vertelt gepassioneerd over haar beroep.
 
De middag wordt gehouden in Het Centrum aan de Constantijnstraat in Nijverdal. De zaal is open om 14.00 uur. De middag begint om 14.30 uur, is gratis toegankelijk en staat open voor leden en belangstellenden.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: