RTV Reggestreek wil ‘Nieuwjaarsduik’ Wierden gaan uitzenden

Datum: 03-01-2018

12.48 uur - Nu RTV Oost niet meer van de partij is bij de Wierdense Nieuwjaarsduik, ziet RTV Reggestreek een mooie kans om dit jaarlijkse evenement te gaan uitzenden. RTV Reggestreek is de streekomroep die dit jaar gaat ontstaan na een fusie tussen de lokale omroepen uit Wierden, Hellendoorn/Nijverdal, Rijssen/Holten en Hof van Twente.

 
 
Fred Reinders, voorzitter van RegioFM, de lokale omroep van de gemeente Wierden en een van de fusiepartners: “Bij de organisatie die het evenement organiseert en zelfs binnen de gehele Wierdense gemeenschap is grote teleurstelling ontstaan over het ontbreken van regionale televisie- aandacht. Er gaan zelfs al stemmen op om de Nieuwsjaarduik helemaal van de agenda te schrappen en dat zou echt een aderlating zijn voor alle sportievelingen in de gemeente Wierden, ”aldus Reinders. “Daarom willen we als RTV Reggestreek de Wierdense Nieuwsjaarsduik graag vanaf 2019 gaan uitzenden en dit aanbod hebben we inmiddels bij de organisatie neergelegd.
 
“Ons plan is om de tv-beelden ook door de overige twee Twentse streekomroepen te laten uitzenden en dan is het Wierdense evenement ‘Twente-breed’ via de televisie te volgen. Of het zover komt is aan alle betrokken partijen, maar als RTV Reggestreek zijn we er klaar voor,” aldus een enthousiaste Reinders.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 03-01-2018

Kortom de nieuwjaarsduik is volledig onbelangrijk wanneer men niet op tv komt. Bij niet op tv wordt er liever niet gedoken. Buiten dat was mijn eerste gedachte bij de titel: Waarom? Om te kijken en luisteren naar de welbekende vragen? Waarom doe je dit? Heb je het koud? Waar komen jullie dan vandaan? Plons? Sorry it's not my cup of tea. Prettige dag.

D.J. schreef op 03-01-2018

U slaat de spijker op zijn,haar,gender neutrale kop WSB.

Pff schreef op 03-01-2018

Gewoon omdat er anders geen sponsoren zijn die het willen betalen. Zij willen gezien worden. Organisatie heeft veel kosten omtrent veiligheid.

Harm schreef op 03-01-2018

Ben benieuwd of het zover komt. RTV Reggestreek heeft 2018 nodig om zich te bewijzen, om samen deze fusie waar te maken.....

Han schreef op 04-01-2018

Aan pdf. Ze hebben inderdaad een nieuwe sponsor gevonden. En wel RTV Reggestreek. En wie betaald dit uiteindelijk. Inderdaad, wij de belastingbetaler. Hoe mooi wil je het hebben. Aan de ene kant geld vangen van de deelnemers en aan de andere kant de belastingbetaler. Deelnemers betalen dus twee keer.

Pff schreef op 05-01-2018

@Han als zij het goed doen houden ze er geld aan over, RTVoost gaat niet voor niets naar een andere plaats.

Uw reactie

Naam:
Bericht: