Open lessen Jazz Dance bij Body Control Dollen

Datum: 02-01-2018

10.09 uur - Kennismaken met Jazz Dance? Hermien Dollen, de enthousiaste eigenaresse van Body Control, houdt binnenkort enkele open lessen. Deze lessen zijn bedoeld voor iedereen die graag wil dansen, zowel volwassenen als kinderen. Het doel is om groepen op te zetten op recreatief- en wedstrijdniveau. Kijken of het iets voor je is? Bezoek dan één van de lessen in Sporthal de Voordam.

 
 
Dinsdag 9 januari is er een open les voor kinderen van basisschoolleeftijd, van 16.00 tot 17.00 uur. En woensdag 10 januari van 10.30 tot 11.30 uur voor volwassenen. “Met dit nieuwe aanbod in ons programma pak ik mijn passie voor dansen weer op”, legt Hermien uit. “Ik ben heel lang actief geweest in de jazzdance wereld. Dit heeft de afgelopen jaren echter op een laag pitje gestaan om mij verder te kunnen ontwikkelen in andere sporten. Ik ben er nu weer klaar voor om Jazz Dance door te geven aan iedereen die graag wil dansen. Tijdens de open lessen ga ik kijken hoeveel belangstelling er is en welke groepen ik kan maken.”
 
Hermien Dollen- Konijnenbelt is geboren in Hellendoorn en al vanaf haar 12e jaar actief met het lesgeven in verschillende disciplines. Haar eerste diploma (Jazzdance Leidsters) is dan ook op haar 15e al binnen. Deze passie voor het les geven en het sporten deed ze altijd in de tijd naast haar parttime baan als tandartsassistente. Totdat in april 2015 de stap is gezet om als zelfstandige verder te gaan en van haar hobby/passie haar beroep te maken, zo is Body Control Dollen ontstaan. Hermien: “Ik vind het heerlijk om sportlessen te geven. Dit is mijn passie. Hard werken, doelen maken, gezelligheid, respect voor elkaar en kwaliteit; Daar sta ik voor in mijn lessen. Het gaat erom dat je plezier hebt in wat je doet. Dat je daarmee ook nog je lichaam traint, is mooi meegenomen.”
 
Binnen de jazzdans-wereld heeft Hermien verschillende prijzen op haar naam staan, zoals Nederlands Kampioen met haar jazzdance groep. Ook is ze gekozen tot sportvrouw van de gemeente Hellendoorn toen ze de individuele titel Nederlands Kampioen binnenhaalde met Jazz Dance. Naast het behalen en volgen van verschillende cursussen en opleidingen heeft de Hellendoornse een acro-afdeling opgezet bij Sport Vereniging Hellendoorn (SVH). In 2008 is daar nog een diploma voor Zumba instructrice bijgekomen, zowel voor Zumba als voor Zumba kids. “In maart 2017 heb ik mijn opleiding gewichtsconsulent afgerond. Sport en voeding kunnen namelijk niet zonder elkaar. Mensen met overgewicht begeleiden, vind ik super om te doen. Samen sporten en (weer) een gezonde levensstijl creëren is een hele leuke uitdaging.”
 
Body Control
Bij Body control worden de volgende lessen gegeven; Bootcamp, Body walk, STRONG by zumba, Zumba, Bootcamp-kids en Zumba kids. Wil je meer informatie over de lessen? Check dan de website www.bodycontroldollen.nl of stuur een email naar: Info@bodycontroldollen.nl.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Rianda Dubbink schreef op 02-01-2018

Hoi Hermien, Kun jij mij uitleggen wat bodywalk inhoudt? Ben nl op zoek naar iets om te doen. Heb al bijna 30 jaar Bechterew en kan maar geen sport vinden waar ik mij goed bij voel. Zwemmen is heel goed maar vind ik niet leuk dus houd ik dit ook niet vol. Heb een stok achter de deur nodig

Hermien schreef op 02-01-2018

Hoi Rianda Body walk is een uur wandelen met basis oefeningen voor het hele lichaam! Je mag je mail adres wel achter laten op info@bodycontroldollen.nl zal ik je nog meer informatie geven!

Uw reactie

Naam:
Bericht: