Diefstal laptop bij Expert Doornenbal vastgelegd op camera

Datum: 16-12-2017

09:26 uur - Bij Expert Doornenbal in Nijverdal is afgelopen dinsdag een laptop gestolen. Expert Doornenbal heeft de beelden van de dieven op hun facebookpagina gezet. Hieronder de facebook post en de beelden. 

Deze dame en heer krijgen speciale aandacht van ons. Ze zijn namelijk iets heel belangrijks "vergeten" te doen. De dame en heer spraken geen Nederlands en hebben een toetsenbord en muis contant afgerekend aan de kassa. 

De Macbook t.w.v. €1499,- hebben wij op afstand vergrendeld en wij hebben de locatie ondertussen vastgesteld waar ze een paar uur later geprobeerd hebben in te loggen met het apparaat, zonder succes natuurlijk.

Wij gaan er niet vanuit dat wij de Macbook weer terug krijgen maar willen op deze manier alle andere collega winkeliers waarschuwen voor dit stel.

 

                      



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

elle schreef op 16-12-2017

En weer zijn het buitenlanders.

Pff schreef op 16-12-2017

@elle. Niet zo raar hé, zijn er 7 miljard van.

Watleesiknoewdan schreef op 16-12-2017

Ja, dat Schengenverdrag heeft ons veel " gebracht " !!

William S. Burroughs schreef op 16-12-2017

Aan Watleesiknoewdan. U had alleen leuke mensen verwacht? Dat is dan wel een beetje naïef want bij 'ons' heb je toch ook niet alleen maar leuke mensen? Tja ik dacht laat ik er een beetje nuance in aanbrengen. Per slot van rekening hoeft ook niet elke nieuwe lijsttrekker van de PVV een halve nazi te zijn. Kortom niet alles hoeft over de welbekende kam geschoren te worden. Prettige dag.

k.e schreef op 16-12-2017

en ze helpen ons overal van af??

Mitis schreef op 16-12-2017

Idd de (linkse) multiculturele verrijking bracht ook de normen en waarden van die culturen mee, daar hebben onze linkse vrienden even niet over na gedacht, het is ook uw probleem en niet dat van de linkse elite, vreemd he dat er in Europa steeds meer extreem rechtse idioten de politiek in gaan, de wal keert het schip zullen we maar zeggen...

Henk schreef op 17-12-2017

Als t zo gemakkelijk gaat bij jullie geen alarm of poortjes

Geronimo schreef op 17-12-2017

Mitis je kunt wel altijd de linkse kaart spelen, maar de problemen zijn pas echt begonnen in deze eeuw. En kijk ik sinds Lubbers 1 (1982) tot heden, dan heeft de VVD, op 2 kabinetten na, steeds in de regering gezeten; iets wat geen enkele andere partij kan zeggen. Dus waar jij links van beschuldigd, is zo goed als door rechts veroorzaakt.

Mitis schreef op 17-12-2017

Slapte all over he Henk, als het makkelijk gaat mag het wel he...

Mitis schreef op 17-12-2017

Het waren toch onze linkse vrienden die wezen op de verrijkingen van de multiculturele samenleving, maar idd zelfs onze linkse broeders zijn nu erg stil over dit onderwerp. Het volk heeft e.e.a. toch goed begrepen en slaat - dus - nu door naar (te) rechts...

Mitis schreef op 17-12-2017

Geronimo's wereldbeeld houdt bij Oldenzaal op...

Geronimo schreef op 17-12-2017

Mitis, zeer knap om in zo'n kort stukje 2 fouten te maken. Links wijst op iets maar rechts voert het uit en dan toch links de schuld geven zeer knap. Verder zeg je dat het volk het goed heeft begrepen, maar haal je het weer onderuit met jouw (te). En helaas weet je helemaal niets van mijn wereldbeeld; daarentegen weet ik wel dat het mijne groter is dan het jouwe en dat is geen grootspraak.

D.J. schreef op 17-12-2017

Aan WSB, u had ook kunnen schrijven over de wel bekende cam past wat beter bij het onderwerp,verder kan ik mij helemaal vinden in uw reactie.

K-e schreef op 17-12-2017

Links of rechts? ???? Het gaat om een Laptop, Dacht ik

William S. Burroughs schreef op 17-12-2017

Aan Mitis. Zowel op links als op rechts en in het midden heb je mensen met verkeerde intenties en daaruit voortvloeiend slecht gedrag. Daarmee kan je niet direct de hele groep of bevolkingsgroepen wegzetten als zijnde verkeerd of slecht. Die of dat moet weg kan helemaal niet om de doodeenvoudige reden dat ze er nu eenmaal zijn. In een rechtsstaat als de onze kan dat dmv duidelijke wetgeving en die mag wat mij betreft op bepaalde gebieden wel strenger en duidelijker. Maar wel gebaseerd op feiten en niet vanuit angst, generalisatie en onderbuikgevoelens. Vaak aangewakkerd door de door u genoemde 'rechtse idioten'. Wat de 'linkse idioten' betreft kan het wel wat realistischer in plaats van doorslaan in het sociale. De tijd van iemand op zijn of haar blauwe of bruine ogen geloven is helaas voorbij. Dan kom ik tot slot bij de 'middenweg idioten' en denk dat daar de meeste kans van slagen ligt wat wetgeving betreft. Ben normaal gesproken niet zo van water bij de wijn doen omdat de wijn daar doorgaans niet beter van wordt. Maar in dit geval denk ik dat het wel goed is om het hoofd koel te houden. We zijn per slot van rekening een rechtsstaat en geen bananenrepubliek. Prettige dag.

Han schreef op 17-12-2017

Overal waar "te" voor staat is niet goed. Te links of te rechts. Een ding weet ik wel dat de partijen die naar rechts neigen de shit van de linkse partijen aan het opruimen zijn. En dit maakt ze niet populair, helaas.

Henk schreef op 17-12-2017

Aan Han Te vreden ..

Han schreef op 17-12-2017

Henk, tevreden is iets wat ik al snel ben.

Geronimo schreef op 18-12-2017

Henk, er staat geen "te" voor, het is nl 1 woord. Je zegt ook niet te rug of te levisie, etc.

Mitis schreef op 18-12-2017

@ WSB, Uw betoog is correct. Het is alleen gemakkelijker je aan normen en waarden te houden als het je goed gaat zo als de met toeslagen gepamperde NL burger dan als je arm bent zoals Oostblokkers, Afrikanen en andere gelukzoekers. Dit risico voor de NL burger die de rekening mag betalen wordt door onze bestuurselite terzijde geschoven.

Uw reactie

Naam:
Bericht: