GroenLinks brengt met de bakfiets Hellendoornse kerstwensen over

Datum: 15-12-2017

13:57 uur - GroenLinks gelooft dat de samenleving er beter van wordt als we ons meer in elkaar verplaatsen en samen voor meer verbinding zorgen. Er is in Hellendoorn, maar ook daarbuiten, immers meer dat ons bindt dan dat ons verdeelt. Om dat te onderstrepen, heeft GroenLinks Hellendoorn voor het komende weekend een kerstwensenactie opgezet.

 

Op zaterdag 16 december zal GroenLinks Hellendoorn aanwezig zijn op de kerstmarkt in Hellendoorn, en op zondag 17 december op de winterfair in Nijverdal. Mensen kunnen dan, geheel kosteloos, een kerstkaart schrijven aan iemand binnen de gemeente Hellendoorn die ze graag in het zonnetje willen zetten. GroenLinks zal dan voor de kerst al deze kerstkaarten bezorgen. Dat zal zoveel mogelijk gebeuren op de legendarische GroenLinks-bakfiets.

Deze traditionele bakfiets, die al heel oud is en al decennia lang eigendom is van de lokale afdeling van GroenLinks en haar voorgangers, is overigens speciaal voor de aankomende campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen gerestaureerd en van een fris uiterlijk voorzien.

GroenLinks hoopt zoveel mogelijk mensen te begroeten in Hellendoorn en Nijverdal dit weekend!Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Han schreef op 16-12-2017

Dat zal zo veel mogelijk gebeuren met de bakfiets. Dus bij slecht weer en of een eind fietsen wordt de auto gepakt. Net als Rutte tegen Klaver, zolang jij nog met je dikke BMW komt.

William S. Burroughs schreef op 16-12-2017

Aan Han. Projectie is onder andere een term uit de psychologie. Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen, verbergen of verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders. Knap gedaan! Prettige dag.

Mitis schreef op 18-12-2017

@ WSB, zo werkt het toch! Ik ben ook voor een schoon milieu, maar kom me niet aan mijn BMW....

Mitis schreef op 18-12-2017

Ja Han, goede tip van WSB, lees maar eens de 10 afweermechanismen van Anna Freud...

Han schreef op 19-12-2017

Mitis, laten we voorop stellen dat ik ook voor een schoner milieu ben. En ik zelf ben daar op mijn manier ook druk mee. Wat de keerzijde van het verhaal is, de heren van GL of SBB, die geen budget kennen betreft milieu en natuur verbetering, dienen het voorbeeld daarin te geven. Jesse Klaver kan het niet verkopen dat hij rond rijdt met zijn dikke BMW en SBB kan het niet verkopen dat ze je op de snelweg met een gangetje van 160 km/h voorbij komen zetten.

Mitis schreef op 19-12-2017

Han, is dit niet het eeuwige verschil tussen theorie en de praktijk. Klein voorbeeld van de inconsistentie in beleid, men wil van het aardgas af, vervolgens wordt de milieubelasting op elektriciteit weer verder verhoogd.

Uw reactie

Naam:
Bericht: