Sfeervolle IVN-kerstwandeling over de Noetselerberg

Datum: 14-12-2017

12:44 uur - Ook dit jaar sluit IVN Hellendoorn-Nijverdal het jaar weer af met een lekkere doorstapwandeling voor jong en oud op Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december, dit keer over de Noetselerberg.

 

De start is om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug aan de Grotestraat 281, 7441 GS in Nijverdal.

Aanmelden is niet nodig.

U kunt de wandeling op eigen gelegenheid lopen aan de hand van een routebeschrijving. U kunt dan kiezen uit 3 routes variërend van 1 tot 2 uur. Maar u kunt ook meelopen met een van onze natuurgidsen die u onderweg het een en ander over de natuur vertelt.

Onderweg kunt u genieten van de prachtige natuur op de Sallandse Heuvelrug, de klanken van de Haarlese Midwinterhoornblazers en de schaapskudde van herder Andre Kuhn. In Schaapskooi Twilhaar verwelkomt IVN u met warme chocolademelk en glühwein, dit alles onder toezicht van mogelijk de eerste lammetjes van het nieuwe seizoen.

Voor en na afloop van de wandeling kunt u in het Buitencentrum een demonstratie bezoeken van het maken van midwinterhoorns, verzorgd door de Midwinterhoorngroep Haarle. 

 

Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

 

Informatie: Gé Halman (0572-356 858)

www.ivn.nl/afdeling/hellendoorn-nijverdal

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jan schreef op 15-12-2017

Stoat die olde wieven door altijd opde heide te bloazen die jaangt alle wild weg.

Uw reactie

Naam:
Bericht: