SVVN ontvangt Achilles

Datum: 14-12-2017

8.22 uur - Over het afgelopen weekend kunnen we kort zijn: Koning Winter hield Koning Voetbal in een ijzige greep en was op alle fronten te sterk voor de edele voetbalsport. Een algehele afgelasting was het droevige resultaat. Inmiddels heeft de KNVB al een nieuwe datum gevonden voor de wedstrijd Juliana’32 tegen SVVN 1. Deze zal nu op 24 februari 2018 gespeeld worden.

 
 
 
Zover is het dus nog lang niet en dus gaan we ons bezig houden met de laatste competitiewedstrijd van 2017 voor SVVN 1. Deze wordt aanstaande zaterdag gespeeld en dan zullen de groenwitten gastheer zijn van Achilles Enschede. Over SVVN is natuurlijk al veel gezegd bij ons. De tweede plaats is nog steeds een feit en wat zou het toch mooi zijn om op deze plaats afscheid te nemen van het jaar 2017. Een jaar waar in mei na verlenging klassenbehoud werd veiliggesteld door te winnen van Sportlust Glanerbrug. Ook Achilles zal tevreden terug kijken op 2017 omdat zij in dat jaar promotie naar de 3de Klasse wisten te bewerkstelligen door CSV’28 in de nacompetitie te verslaan.
 
Een niveau hoger gaat voorlopig niet bepaald voorspoedig voor de Enschedeërs. Uit de eerste tien wedstrijden werd er slechts één punt behaald. Dit puntje werd wel op vreemde bodem behaald doordat het met 1-1 gelijkspeelde tegen VV Kloosterhaar. Dat het voor Achilles een moeilijk seizoen zal worden zullen ze wel van te voren hebben bedacht. Maar waarschijnlijk zullen ook zij nog wel een keer een volle driepunter behalen dit seizoen. Ondanks de florissante uitgangspositie voor SVVN weet het team als geen ander dat het geen enkel team mag onderschatten.
 
De wedstrijd SVVN 1 – Achilles Enschede. 1 wordt gespeeld op Sportpark Groot Lochter in Nijverdal. De wedstrijd zal beginnen om 14:30 uur en staat dan onder leiding van scheidsrechter de heer Martin Bos uit Bentelo. 
Pupil van de week is Morris Jaolat. Morris is negen jaar oud en hij speelt in SVVN JO11-1.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: