Kerst met VocalTime

Datum: 13-12-2017

10.44 uur - Sinds januari 2017 heeft Hellendoorn er een mooie nieuwe vocalgroup bij. “VocalTime” maakte een vliegende start en kan binnenkort terugzien op een zeer succesvol en veelbewogen jaar.

“VocalTime” telt 8 leden waarvan de meesten al de nodige ervaring hebben opgedaan bij andere groepen. Het repertoire bestaat uit sfeervolle meest vierstemmige arrangementen van bekende nummers uit de laatste 40 jaar van de popmuziek. Het repertoire loopt van de “A” van “Angels” (Robbie Williams) tot en met de “Z” van “Zo puur kan liefde zijn” (Paul de leeuw, Adèle). De acht stemmen vormen, samen met de veelal eigen gemaakte muziek, de basis voor een kleurrijk en harmonieus geheel. “VocalTime” heeft in korte tijd een eigen herkenbare sound weten te creëren, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige versterking.
     
December wordt een drukke maand voor de groep. Op diverse plaatsen word de Kerstsfeer luister bijgezet met een heerlijke mix van oudere en nieuwere Kerstsongs. Borne vormt op 15 december het startpunt van een heuse “kersttour”.  Een vijftal optredens later zal de groep op 24 december wat dichterbij huis eindigen met een optreden in de Albert Heijn in Hellendoorn.
 
Als “grootse afsluiter” van hun eerste “VocalTime-jaar” wordt op vrijdagavond 22 december een Kerstconcert gegeven in het Fletcher Hotel in Hellendoorn. Belangstellenden kunnen op deze avond genieten van deze nieuwe bijzondere groep. Een bonte mix van pop- en kerstnummers komen samen in een eigengemaakt Kerstverhaal. Aanvang 20:00u. en de entree bedraagt € 5,- inclusief een lekker kopje koffie/thee. Iedereen is van harte welkom.  
 
  




Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: