Verkiezingsprogramma Lokaal Hellendoorn (GB,BB,HOP) ‘Samen zijn we sterker, met mekaar'

Datum: 12-12-2017

18.27 uur - De partijen BurgerBelang, Gemeente Belangen en HOP zullen de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen samen verder gaan onder de naam Lokaal Hellendoorn. Lokaal Hellendoorn, dé nieuwe lokale partij in Hellendoorn  stelde de speerpunten voor het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vast.

Speerpunten: een sterk en onafhankelijk Hellendoorn, leefbaarheid in de wijken en dorpen versterken, zorg en welzijn dicht(er)bij, onderwijs en werk In Hellendoorn, een sterk sportief en cultureel Hellendoorn, veiligheid, groen moet je doen, meer meebeslissen door inwoners en een kloppend gemeentelijkhuishoudboekjeSpeerpunten: een sterk en onafhankelijk Hellendoorn, leefbaarheid in de wijken en dorpen versterken, zorg en welzijn dicht(er)bij, onderwijs en werk In Hellendoorn, een sterk sportief en cultureel Hellendoorn, veiligheid, groen moet je doen, meer meebeslissen door inwoners en een kloppend gemeentelijkhuishoudboekjeOok zijn er specifieke speerpunten per wijk en dorp waar Lokaal Hellendoorn zich hard voor zal maken.
 
Lokaal Hellendoorn wil lokaal doen wat lokaal kan, ook met eigen ondernemers, meer betaalbare  woningen bouwen (ook in de kernen) , verkeersveiligheid op de hele N35, de hondenbelasting afschaffen, huishoudelijke ondersteuning voor mantelzorgers, de laat-boek- boete WMO-vervoer laten vervallen, overleg met huisartsen en apotheek om spreekuur in eigen gemeente te verruimen naar de avond en in het weekend, meer aandacht voor promoten vakmanschap en lokale streekproducten, onderzoek naar wensen en mogelijkheden kunstgrasvelden in de hele gemeente, verbeteren openbare verlichting in het buitengebied, stimuleringsprogramma duurzaamheid, afschaffen leges en bijzondere afdrachten (Support for Nature) voor vrijwilligersorganisaties, inwoners meer betrekken bij beleid en uitvoering en meer mee laten beslissen.
 
Kieslijst Lokaal Hellendoorn
De leden hebben een kieslijst vastgesteld van ervaren en nieuwe mensen, jong en ouder, uit alle windrichtingen van onze gemeente en met verschillende deskundigheden.
De eerste twee ervaren mensen zullen samen de Lokaal Hellendoorn kar trekken.
Thea ten Have, Jan Veneman, Frans Runneboom, Hetty Ligtenberg-Grondman, Matthijs Knobben, Henri Geugies, Annemarie Dubbink, Jan Slooijer, Gerard ter Horst, Dennis Meijerman, Rob van der Heide, Alex Tijhuis, Diantha Geurts-Bakker, Jeannette Schraa, Johanna Lusink, Ben Kattebeld, Bertus van de Merwe, Leendert van Haaften, Aafko de Vries, Trudy Nijhof.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Inge schreef op 06-09-2022

Lokaal Hellendoorn hebben jullie voor de gemeente ook een onnodig duur energie contract afgesloten wat ons de burger nu meer belasting gaat bezorgen? Wat zijn de extra lasten nu per jaar?

Uw reactie

Naam:
Bericht: