40 jarig jubileum Eschländerkapel Hellendoorn

Datum: 09-12-2017

16.07 uur - Op 1 januari 1978 richtten 6 jongens van de Hellendoornse Harmonie een boerenkapel op, de allereerste basis van de huidige Eschländerkapel Hellendoorn. In 2018 viert de Eschländerkapel Hellendoorn haar 40-jarig jubileum. 
Gedurende het gehele jubileumjaar zullen activiteiten worden georganiseerd met een feestelijk tintje zoals het voorjaarsconcert op 18 maart, een familiefietstocht op Hemelvaartsdag (10 mei), Rib’s en Polka’s op 24 juni en een Kapellenfestival en feestelijk jubileumsconcert met aansluitende feestavond op zaterdag 29 september.

 
Alle activiteiten worden vermeld op de website www.eschlanderkapel.nl 
 
Het jubileumjaar 2018 wordt geopend met een receptie op zaterdag 13 januari a.s. 
Vanaf 16.30 tot 18.00 is er voor familieleden, vrienden, dorpsgenoten, muziekliefhebbers en alle andere belangstellenden gelegenheid om bestuur en muzikanten van de Eschländerkapel Hellendoorn onder het genot van een hapje en een drankje te feliciteren met het 40-jarig jubileum.
 
De leden van het eerste uur, de heren Bennie Stegeman en Patrick Wolterink, zullen extra in het zonnetje worden gezet, er worden foto’s van 40 jaar Eschländerkapel vertoond evenals diverse klederdrachten die door de jaren heen door de muzikanten zijn gedragen.
 
De receptie vindt plaats in het clubgebouw van de Hellendoornse Harmonie, De Tente, aan de Halve Maansteeg in Hellendoorn.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Henk schreef op 11-12-2017

Mooie muziek maakt jullie ik hoppe day nog veertig jaar dr Bie an knupt

Uw reactie

Naam:
Bericht: