Open huis TWEE12-CrossFit

Datum: 09-12-2017

09:30 uur - Zaterdag 16 december opent TWEE12 – CrossFit Nijverdal haar nieuwe locatie aan de Bedrijvenweg 5 te Nijverdal. TWEE12 is de plek voor CrossFit, personal (groeps)training en leefstijlcoaching. Omdat ze op de huidige locatie uit hun jasje groeiden, betrekken ze vanaf 11 december hun nieuwe ruimte van maar liefst 900 m2. Afgelopen zaterdag 11 december jl. was de laatste workout in het oude pand; een speciale verhuisWOD, waarbij leden hebben geholpen de materialen te verplaatsen. 

 

Om de verhuizing naar deze geweldige nieuwe locatie te vieren is er zaterdag 16 december van 10:00 tot 13:00 uur een Open Huis. Belangstellenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om het nieuwe onderkomen te bewonderen. Onder de aanwezige huidige leden wordt driemaal een personal training verloot. Onder alle nieuwe inschrijvingen in de openingsmaand wordt driemaal een maandlidmaatschap verloot. Het team van TWEE12 ontvangt je graag zaterdag 16 december. 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: