SVVN op bezoek bij Juliana’32

Datum: 06-12-2017

21.08 uur - De winterstop van het seizoen 2017-18 komt met rasse schreden in zicht. In 2017 staan voor het eerste elftal van SVVN nog twee wedstrijden te spelen. Afgelopen zaterdag zette SVVN 1 de zegereeks voort door met 7-0 over RKSV 1 heen te wervelen. Het was alweer de zesde overwinning op rij.

 
SVVN steeg hierdoor zelfs naar de tweede plaats op de ranglijst. Het meest opvallend was dat SVVN ondanks de tussenstand en de geringe tegenstand het bijna de gehele wedstrijd kon volhouden de concentratie er 100% er bij te houden.
 
Zaterdag gaat SVVN in Hengelo op bezoek bij Juliana’32. Juliana is het team in vorm. Zij staan samen met onder andere SVVN bovenaan in de nog prille tweede periode. Tijdens de eerste wedstrijd van deze periode won Juliana op eigen veld met 3-2 van subtopper VV Mariënberg. Afgelopen zaterdag won het in Aadorp de zeer lastige uitwedstrijd tegen ASV’57 met 2-4. Door deze twee overwinningen verliet Juliana de degradatiezone om aansluiting te vinden bij de middenmoot.
 
Als we de historie tussen beide clubs bekijken dan lijkt Juliana’32 SVVN niet echt te liggen. Voor de laatste overwinning van de groenwitten in een officiële wedstrijd tegen Juliana moeten we acht seizoenen terug. Tijd om daar dus eens verandering in te brengen. De wedstrijd Juliana’32 tegen SVVN wordt gespeeld op Sportpark Groot Driene te Hengelo waar om 14:30 uur afgetrapt zal worden. De fluit wordt deze middag gehanteerd door arbiter Gert Maneschijn uit Daarlerveen.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: