HOi On ice

Datum: 06-12-2017

13.56 uur - In samenwerking met HOi fm presenteert Schaatsbaan Nijverdal dit jaar voor het eerst: “HOi On ice”. Terwijl er op de naastgelegen schaatsbaan druk wordt geschaatst, trekken de vrijwilligers van HOi fm in een glazen studio in hartje Nijverdal. Vanuit deze studio draaien de vaste presentatoren van de lokale radio omroep muziek uit alle tijden vanaf 13.00 uur tot sluitingstijd van de schaatsbaan.

 
De schaatsbaan heeft altijd prima ijs en door aankleding met een knus winterterras, sfeerverlichting, kerstbomen, vuurkorven, glühwein en warme choco is het Henri Dunantplein van 6 december t/m 7 januari 2018 omgetoverd tot een waar winterparadijs. En de vrijwilligers van HOi fm zijn deze hele periode dus zichtbaar aanwezig, in de glazen studio bij de schaatsbaan.
 
Muziek van alle genres komt voorbij. Ook de bekende programma’s, zoals: Reggebreed, HOi fm sport, Goedemorgen Hellendoorn, De gouden terugblik en een speciale uitzending op 24 december met de Winterse 50 zullen vanuit HOi On ice te zien en te horen zijn. In de studio van HOi On ice ontvangen de vrijwilligers diverse gasten. En het leuke is: de bezoekers van de schaatsbaan kunnen ter plekke een verzoeknummer aanvragen! 
 
Opening donderdag 7 december!
 
IJSTIJD!
Op het ijs worden deze hele periode leuke activiteiten georganiseerd, waaronder schoolschaatsen en discoschaatsen en zijn er diverse optredens en demonstraties. Voor wie geen zin heeft om de ijzers onder te binden, maar toch wil genieten van de unieke sfeer, is het heerlijk toeven in de gezellige tipi bij de schaatsbaan. Het is er lekker warm en met regelmatig optredens van bands en koren is het er altijd beregezellig.
 
Nieuw dit jaar is dat Schaatsbaan Nijverdal onderdeel uitmaakt van IJSTIJD!. IJSTIJD! is een initiatief van de KNSB waarbij samen met Croky, KPN en mediapartner 100% NL onze ijsbaan en nog 29 andere ijsbanen omarmd worden. Het is een podium waarmee de KNSB iedereen wil laten ontdekken hoe leuk schaatsen is. Het voortbestaan van tijdelijke ijsbanen in stadscentra en op dorpspleinen is voor hen belangrijk, omdat de jeugd hier op een laagdrempelige manier kennis maakt met schaatsen.
 
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de schaatsbaan? Volg ons dan op Facebook: www.facebook.com/schaatsbaannijverdal.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 06-12-2017

Duvels en Bitterballen!! Sorry maar dat associeer ik nog altijd met de winter. Verduveld nog eens aan toe!! Prettige dag.

k.e schreef op 06-12-2017

waar om alleen op Facebook, dat heeft niet iedereen

Jos schreef op 07-12-2017

Internet heeft ook niet iedereen K.E.

k.e schreef op 07-12-2017

dank voor de info JOS

Jos schreef op 07-12-2017

K,E. dacht zal je bericht actueler maken. Alleen Facebook was kortzichtig..

k.e schreef op 07-12-2017

goed JOS

Jos schreef op 08-12-2017

graag gedaan

pff schreef op 08-12-2017

Bedrijven die Facebook gebruiken zouden eens moeten gaan kijken wat mensen te zien krijgen die geen Facebook hebben. Denk dat ze snel hun eigen site weer gaan promoten.

Mitis schreef op 08-12-2017

@ pff, mensen die geen facebook hebben zijn volgens marketing deskundigen bejaard, arm en dus niet interessant...

pff schreef op 08-12-2017

@pff gelukkig weet ik beter, beetje marketing deskundige wed niet op 1 paard. Maar Hoi zal wel geen geld hebben voor een deskundige.

William S. Burroughs schreef op 08-12-2017

Aan Mitis. Dan prijs ik mij gelukkig dat ik bejaard en arm ben. Prettige dag.

Mitis schreef op 08-12-2017

@ WSB, Bejaard? Dat kan. Arm? Dat ligt aan de definitie. Mijn linkse viriend komt rijk over en dan heb ik het niet over euro┬┤s...

Geronimo schreef op 09-12-2017

@Mitis, dat kunnen die "deskundigen" wel vinden, maar ik vind een ieder die elke scheet moet delen op FB, zielig en een leeg bestaan leiden.

Han schreef op 09-12-2017

Facebook zegt niets over leeftijd of rijkdom. Het is meer van, wil iemand aan die onzin meedoen ja of nee. Ik prijs mij ook gelukkig zonder Facebook.

Mitis schreef op 09-12-2017

Dat mag jij vinden Geronimo, het geeft wel een inkijkje in het stuitend oppervlakkige leven van velen Het blijkt ook een ongevaarlijke uitlaatklep voor de gefrustreerde medemens. Zelfs de wereld wordt momenteel mede bestuurd door een idioot op Twitter.

William S. Burroughs schreef op 09-12-2017

Aan Mitis. Daar heeft u gelijk in. Prettige dag.

Han schreef op 12-12-2017

Onderstaande link heeft niets met de ijsbaan te maken, maar vond het een interessant stukje. Zo zie je maar wat de gevaren van een Facebook kunnen zijn. https://nos.nl/artikel/2207205-facebook-krijgt-weer-kritiek-uit-eigen-kring-bedrijf-verscheurt-maatschappij.html

Uw reactie

Naam:
Bericht: