Kerstmarkt muziekvereniging KSW op 16 december

Datum: 05-12-2017

21.50 uur - Muziekvereniging KSW houdt de jaarlijkse, gezellige kerstmarkt op zaterdag 16 december, bij het RK kerkgebouw aan de Grotestraat in Nijverdal, van 10.00 tot 16.00 uur. Er zijn weer leuke kerststukken te koop en zelfgemaakte kerst- winterartikelen. Ook dit jaar een verloting en de trompettisten die weer hoog van de toren blazen. En natuurlijk warme Weinachthapjes en -dranken. De sfeer wordt compleet gemaakt met muziek.

 
 
Dit jaar iets nieuws op de Kerstmarkt!
Ken jij iemand die iets bijzonders voor je gedaan heeft? En die je graag op een speciale manier dankjewel wil zeggen? Dat kan met een Dank-Je-Wel-(kerst)bakje, door jouzelf gemaakt.
Twee meiden van de bloemschikopleiding van AOC in Almelo hebben een paar voorbeelden gemaakt en ze hebben gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Die voorbeelden mag je namaken. En je leert ook nog een paar basis-bloemschik- technieken.
 
Als je 10 jaar of ouder bent, moet het lukken. Je moet wel een beetje handig zijn, maar we helpen je erbij. De KSW zorgt voor het materiaal. Kosten € 2,50 per kerstbakje.
 
Iedereen is welkom. Kom jij ook?
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: